Пътят към по-зелено утре

Caption

Нашата история


Основана на принципите на устойчивостта и страстта към възобновяемите материали, Modu започна с визията да преосмисли пейзажа на строителната и дизайнерската индустрия. Нашето пътуване започна с една проста, но дълбока цел: да революционизираме начина, по който хората мислят за строителните материали. С екип от ентусиазирани професионалисти си поставихме за цел да създадем универсална дестинация за хора и фирми, които се грижат за околната среда и търсят трайни, универсални и устойчиви алтернативи на вътрешните стенни покрития.

Caption

Какво ни отличава

Твърдо вярваме, че правенето на отговорни към околната среда избори никога не трябва да означава компромис с качеството или естетиката. Нашите дървесно-пластмасови композитни плоскости са идеалното въплъщение на тази идеология. Съчетавайки естествената красота на дървото с издръжливостта на пластмасата, ние създадохме продукт, който не само превъзхожда традиционните материали по отношение на експлоатационните си качества, но и намалява зависимостта ни от невъзобновяеми ресурси.

Caption

Нашата мисия

Нашата мисия е проста, но мощна: да направим устойчивия начин на живот достъпен и изгоден за всеки. Чрез непрекъснати изследвания и иновации се стремим да въвеждаме авангардни продукти, които вдъхновяват положителна промяна в строителната и дизайнерската индустрия.

  • Устойчиви

    Ние сме посветени на насърчаването на устойчиви практики и намаляването на нашия въглероден отпечатък. Нашите дървени пластмасови композитни дъски са произведени от рециклирани материали, като по този начин се намаляват отпадъците и се свежда до минимум въздействието върху околната среда.

  • Дълготрайни и унивестални

    Нашите продукти са проектирани така, че да издържат дълго, като гарантират, че ще останат здрави и красиви години наред.
    С широка гама от размери, цветове и покрития, нашите плоскости предлагат несравнима гъвкавост при проектирането, отговаряйки на разнообразните изисквания на проекта.

  • Екологични и достъпни

    Избирайки нас, вие допринасяте за опазването на горите и цялостното благосъстояние на нашата планета, оказвайки положително въздействие върху бъдещите поколения.
    Независимо дали сте собственик на жилище, архитект, изпълнител или дизайнер, ние разполагаме с идеалния продукт, който съответства на вашата визия и ценности.